Onze veilige betaling

Met SSL

Met Visa/Mastercard/Paypal

Over deze service

Betaling van je bestelling in 3 of 4 termijnen met kredietkaart Scalapay.

Onze partner Scalapay, biedt u een aanbevolen 3x financieringsoplossing met uw bankkaart.

Algemene voorwaarden:

Dit aanbod is voorbehouden aan particulieren (ouder dan 18 jaar) die in Frankrijk wonen en in het bezit zijn van een bankpas van Visa of MasterCard met een geldigheidsdatum langer dan
dan de gekozen financieringsperiode. Kaarten met systematische autorisatie, in het bijzonder
kaarten zoals Electron, Maestro, Nickel, etc., evenals e-cards, Indigo kaarten en American Express kaarten worden niet geaccepteerd.

Hoe kunt u zich abonneren?

Zodra je je bestelling hebt afgerond, klik je gewoon op de "Scalapay credit card payment button".

Je wordt dan doorgestuurd naar de Scalapay-webpagina van onze partner, waar je een gedetailleerd overzicht van je bestelling en de gepersonaliseerde financieringsaanvraag te zien krijgt, die je vervolgens moet valideren.

U voert uw persoonlijke gegevens in of, als u een Scalapay account hebt, identificeert u zich met de inloggegevens die aan uw 3x Scalapay account zijn gekoppeld. U leest de algemene voorwaarden voor betaling in termijnen waarop u zich wilt abonneren, die u in PDF-formaat worden verstrekt zodat u ze kunt lezen, afdrukken en opslaan voordat u ze aanvaardt.

Vervolgens meldt u uw elektronische aanvaarding door het betreffende vakje aan te vinken.

U erkent dat de "dubbele klik" die gepaard gaat met het aankruisvakje op de bevestiging van de algemene voorwaarden contractuele instemming en onherroepelijke en onvoorwaardelijke aanvaarding van de algemene voorwaarden van het product inhoudt.

Bij gebrek aan bewijs van het tegendeel vormen de door Scalapay geregistreerde gegevens het bewijs van alle transacties tussen u en Scalapay.

Als u vraagt om te genieten van een financieringsoplossing aangeboden door Scalapay, worden de gegevens met betrekking tot uw bestelling doorgegeven aan Scalapay, die ze zal gebruiken om uw aanvraag te bestuderen voor de toekenning, het beheer en de inning van het krediet.

Scalapay behoudt zich het recht voor om uw aanvraag voor 3x 4x financiering te accepteren of te weigeren. U hebt 14 dagen de tijd om uw lening te annuleren.

Hoe werkt het?

Met de betaling in 3 of 4 termijnen per creditcard kunt u uw bestelling op onze website als volgt betalen:

  1. een verplichte aanbetaling, afgeschreven op de dag van bevestiging van verzending van je bestelling, overeenkomend met een derde of een kwart van de bestelling, waaraan kosten worden toegevoegd overeenkomend met 1,45% van het totale bedrag van de bestelling voor een 3-voudige betaling en 2,2% voor een 4-voudige betaling (met een maximum van 15€ voor een 3-voudige betaling en een maximum van 30€ voor een 4-voudige betaling);

  2. twee of drie maandelijkse termijnen, elk overeenkomend met een derde of een kwart van de bestelling, afgeschreven 30 en 60 dagen na de besteldatum voor 3-betalingen en 30, 60 en 90 dagen na de besteldatum voor 4-betalingen.

  • Betaling in 3 termijnen vanaf een aankoop van 100€ tot 3.000€ Voorbeeld: Voor een aankoop van 150€, betaal 52,18€ en vervolgens 2 maandelijkse termijnen van 50€.

  • Lening voor 2 maanden tegen een vast JKP van 19,31%. Financieringskosten: 2,18€ tot een maximum van 15€.

  • Betaling in 4 termijnen vanaf een aankoop van 100€ tot een maximum van 3.000 euro.€

Voorbeeld:

Voor een aankoop van 400€, aanbetaling van 108,80€ vervolgens 3 maandelijkse betalingen van 100€.
Lening over 3 maanden tegen een vast JKP van 19,61%. Financieringskosten: 8,80€ tot een maximum van 30€.

SCALAPAY SASU - 33 Rue La Fayette - 75009 Parijs 9 - Frankrijk SIRET 887683118 - BTW FR17887683118