Welkom bij Casualmode.be

We zijn blij dat u voor casualmode.be hebt gekozen voor uw mode- en schoenenbehoeften. Volg de onderstaande stappen om veilig en efficiënt af te rekenen.

Stap 1: Product selectie

Zodra u uw favoriete artikelen hebt geselecteerd, klikt u op "Ga verder naar kassa" om uw aankoop te beginnen.

Stap 2: Inloggen

Als je een account hebt op casualmode.be, log dan in om het proces te versnellen. Als je geen account hebt, kun je er een aanmaken of doorgaan als gast.

Stap 3: Betalingsgegevens

Op de betaalpagina zie je het totaalbedrag van je bestelling. Voer je betalingsgegevens en factuuradres in.

Aanvaarde betalingsmethoden

We accepteren de volgende betaalmethoden voor je gemak:

  • Visa
  • MasterCard
  • Helaas kunnen we geen cheques of contante betalingen accepteren.

Als je problemen hebt Als je problemen hebt met je creditcard, controleer dan of de gegevens die je hebt ingevoerd (kaartnummer, vervaldatum, naam en factuuradres) overeenkomen met de gegevens op je bankafschrift. Neem bij twijfel rechtstreeks contact op met uw bank.

Beveiliging van transacties De beveiliging van je informatie is voor ons van cruciaal belang. Alle transacties worden gecodeerd om de vertrouwelijkheid en veiligheid van je betalingsgegevens te garanderen.

Hulp nodig? Als je vragen hebt over je betaling of als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice op sav.casual@gmail.com .

Opmerking We behouden ons het recht voor om dit betalingsbeleid te allen tijde te wijzigen. Controleer regelmatig of er updates zijn.